luni, 13 iulie 2009

Introducere



Visul- in pasi de dans

Constiinta se manifesta prin creatie. Lumea in care traim este, de fapt, dansul Creatorului.Cei care danseaza vin si pleaca, totul se petrece intr-o clipita, dansul insa e pentru totdeauna. Intr-unul din momentele mele de dans, m-am simtit atins de ceva sacru. Atunci mi-am simtit spiritul inaltandu-se si contopindu-se cu intreaga Creatie. Acestea sunt clipele in care devin Luna si stelele. Clipe in care sunt cel care iubeste si cel care se simte iubit. Sunt si invingator si invins. Stapanul si sclavul. Interpretul si cantecul. Informatia si detinatorul ei. Continuu sa dansez si totul se transforma in dansul vesnic al creatiei. Creatorul si creatia se unesc si devin un intreg al bucuriei, al fericirii maxime.
Si continuu sa dansez, si dansez,dansez, dansez pana cand nu mai ramane decat ... dansul.

Introducere ( de Elizabeth Taylor)

Numele Michael Jackson ma duce cu gandul la inteligenta, stele orbitoare, lasere si emotie profunda. Il ador pe Michael. Cred ca este unul din cele mai mari staruri ale lumii si, de asemenea, il consider unul dintre cei mai talentati compozitori pe care i-a avut acest Univers.
Ceea ce totusi il face pe Michael unic este tocmai faptul ca tot ceea ce a realizat, toate premiile si distinctiile primite, nu i-au rapit din sensibilitate si din preocuparea profunda pentru binele celorlalti si nu au alterat cu nimic grija si dragostea manifestate fata de familie si prieteni, dar in mod special fata de copiii din lumea intreaga.
Michael este ca o sugativa. Tot timpul isi doreste sa invete ceva nou. Este intr-atat de inteligent, ca la un moment dat acest lucru poate deveni ingrijorator. Tot timpul curios si cautand sa invete de la cei care si-au depasit limitele, de la cei ale caror creatii au trecut proba timpului. Nu poate fi de pe acesta Planeta. Este constituit din emotie profunda, si acest lucru il face sa fie aceasta fiinta supranaturala, speciala, inocenta, copilaroasa si inteleapta in acelasi timp. Cred ca Michael atrage copilul din fiecare dintre noi si cred ca are acea inocenta pe care ne-am dorit-o dintotdeauna sau inocenta pe care ne-am fi dorit sa n-o pierdem niciodata.
Este unul din cei mai vii oameni, este inteligent si smecher . S-ar putea sa va surprinda acest ultim epitet, caci termenul implica o oarecare doza de disimulare, ipocrizie poate. Ei bine, nu, nu este cazul- Michael este unul din cei mai lipsiti de ipocrizie oameni pe care i-am cunoscut. El este sinceritatea intruchipata. Este ingrozitor de sincer, de onest si vulnerabil din acest punct de vedere, risca sa sufere mult. (Se) Daruieste atat de mult, ca uneori uita sa-si protejeze inima, sufletul lui imens - lucruri ce-l definesc de fapt. Asta si iubesc la el si asta ii face pe oameni sa se identifice cu el.
Michael Jackson este iubit de oameni de toate varstele, este o forta incredibila, are o energie aparte. In domeniul lui, este un maestru in ceea ce priveste calitatea productiei muzicale, un avangardist in inaltele sfere ale divertismentului.
Care geniu? Care legenda vie? Care megastar? Michael Jackson este TOTUL. Si in clipa in care crezi ca ai ajuns sa-l cunosti, te va suprinde inca o data.
Cred ca Michael este unul din cele mai frumoase suflete de pe acest pamant si din punctul meu de vedere el este adevaratul rege al pop-ului, rock-ului si soul-ului.

P.S- Iata ce spunea Michael despre Elizabeth Taylor, in anii urmatori :
" Elizabeth Taylor e ca o patura calda, pe care-ti place sa o iei in brate, in care-mi place sa ma cuibaresc si cu care imi place sa ma invelesc. Am incredere deplina in ea. Ea este Maica Tereza, Printesa Diana, regina Angliei si Wendy, toate in aceeasi persoana."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu